Meteen naar de inhoud

Nieuwe Producten van ASEA

Hier volgen de nieuwste producten van ASEA

 

 

RENU28®

RENU28 is een speciale huidverzorgingsgel die uw huid met behulp van Redox Signaling-technologie ondersteunt. Dit innovatieve product zorgt van buiten naar binnen voor uw lichaam, waardoor u een gezonde en jeugdig uitziende huid krijgt. Neem even de tijd om de video Voordelen van RENU28 te bekijken of lees meer over hoe u er met RENU28 weer jonger uit kunt zien en u jeugdiger kunt voelen!

Voordelen van RENU 28

RENU 28 werkt in synergie met uw lichaam aan het natuurlijke vernieuwingsproces om het uiterlijk van uw huid te verbeteren door het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, terwijl tegelijkertijd een jeugdig ogende huid wordt gestimuleerd.

Kijk mee als we meer over RENU 28 vertellen en de verbazingwekkende resultaten verklaren.

 

Bewezen resultaten RENU 28

Dermatest®, een van de meest toonaangevende dermatologische onderzoeksinstituten wereldwijd gaf RENU 28 zijn begeerde 5-sterrengarantie op basis van de bevindingen in de 28-daagse klinische test*. Enkele onderzoeksresultaten:

1. Een gemiddelde daling van de oogrimpeldiepte van 21%
2. Verbetering in de totale rimpels van 23%
3. Verbetering in de samenstelling van de gezichtshuid van 22%
4. Een stijging van 23% qua gladheid van de huid
5. Een stijging van 20% qua veerkracht van de huid
6. Een gemiddelde toename van het vochtgehalte van de huid van 11%

* Test in opdracht uitgevoerd door Dermatest® GmbH, 04.2014

Resultaten van RENU 28

RENU28 biedt ondersteuning en communicatie tussen cellen om de huidstructuur te verbeteren.

RENU 28 is een speciale huidverzorgingsgel die anders is dan alle andere verkrijgbare gels.

Bij consequent gebruik krijgt u een frissere, jeugdigere en beter gehydrateerde huid.

Gelooft u ons niet? Kijk naar de resultaten in het onderzoek van Dermatest®!*

RENU Advanced


Huidverzorging


Iedereen komt ter wereld met een gave en veerkrachtige huid. De ‘vingerafdruk’ van deze natuurlijke schoonheid zit in de huidcellen. De jeugdige huid vernieuwt zich voortdurend maar in de loop der jaren gaat de verjonging steeds langzamer. Dan treedt zichtbare veroudering op. Toch hoeft die gezonde mooie huid niet tot het verleden te behoren.

https://youtu.be/nQj0CBXqa0g

Schoonheid is eenvoudig

ASEA brengt het beste van de natuur en de nieuwste wetenschappelijke inzichten bij elkaar in RENU Advanced. Dit unieke huidverzorgingssysteem biedt alle voordelen van redoxsignaaltechnologie op basis van exclusieve, redox bevorderende antiverouderingsmiddelen.

RENU Advanced producten bevatten zorgvuldig samengestelde natuurlijke complexen die met redoxsignaaltechnologie werken op basis van het herstelvermogen van de huid.

ASEA VIA

Weg naar welzijn

ASEA VIA is wat de naam doet vermoeden: de weg naar volledig, langdurig welzijn. De voedingsstoffen in deze supplementenlijn leveren de voedingsbasis voor echt, compleet welzijn.

ASEA VIA Source™,
een complex van volwaardige voeding en micronutriënten

ASEA VIA Biome™,
een probioticum- en prebioticumcomplex

ASEA VIA LifeMax™,
een ondersteunend complex voor een actieve levensstijl

ASEA VIA Omega™,
een formule voor hart, hersenen en gezichtsvermogen

Geoptimaliseerde voeding

De gezondheid op lange termijn hangt van de juiste voeding af. Maar zelfs de meest bewuste voedingskeuzes geven u mogelijk niet de voedingsstoffen die u nodig hebt om gezond te blijven.

Elk product in de ASEA VIA-lijn bevat een uniek en gepatenteerd complex van voedingsstoffen die speciaal zijn samengesteld om uw voedingsvoordelen te maximaliseren.

Biologisch beschikbare voedingsstoffen

ASEA VIA beantwoordt de vraag naar effectieve supplementen. Deze hypermoderne producten onderscheiden zich met natuurlijke, zeer biologisch beschikbare voedingsstoffen van al het andere dat er is.

Elk ASEA VIA-product is samengesteld voor maximale biologische beschikbaarheid en werkt samen met de gepatenteerde redoxtechnologie van ASEA en andere VIA-producten voor compleet welzijn en volledige voeding.

ASEA VIA-informatie

De vier unieke ASEA VIA-voedingssupplementsamenstellingen bieden gemakkelijke toegang tot essentiële voedingsbouwstenen, zorgen voor een betere balans van het microbioom en ondersteunen een actieve levensstijl in elk stadium van het leven.

Deze supplementen zijn alleen verkrijgbaar bij ASEA.

Redox-signaalmoleculen

ASEA is het eerste bedrijf dat Redox-signaalmoleculen produceert in een stabiele vorm en deze integreert in producten die de celcommunicatie ondersteunen.

https://youtu.be/YdYBJjPAiPw

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaanop deze site, accepted u het gebruik van cookies