Ga naar de inhoud

RENU 28 van ASEA

RENU 28 is een GEL gebaseerd op geconcentreerde Redox Signalerings moleculen

Renu voor erna

RENU 28 verbetert de weerstand en veerkracht van uw huid door de natuurlijke huidcelproductie te stimuleren, zodat uw huid er jong en gezond blijft uitzien.

De krachtige wetenschap achter RENU 28 levert een zachte, effectieve behandeling op die veroudering tegengaat en voorziet in de behoeften van de huid.

Met behulp van de Redox-signaleringstechnologie biedt deze unieke gel essentiële ondersteuning aan de belangrijke cellulaire mechanismen die aan de basis liggen van uw huidstructuur.

RENU 28 zorgt voor cruciale verbindingen en communicatie tussen de huidcellen, via de Redox-signaalmoleculen die optimale hulp en verversing bieden – iets wat alle levende cellen nodig hebben.

 Alle voordelen en eigenschappen van RENU 28  in vogelvlucht

Product voordelen

  • Bevordert een jeugdige huid
  • Vermindert het ontstaan van fijne lijntjes en rimpels
  • Verbetert de hydratatie
  • Vergroot de zachtheid van de huid.

 

ASEA RENU 28 stimuleert de kracht en veerkracht van de huid cel reproductie in samenwerking met uw lichaam de natuurlijke inspanningen om uw huid gezond te houden. 

De krachtige wetenschap achter RENU 28 levert zachte, effectieve behandeling te herstellen en comfort veroudering of beschadigde huid. 

Door Redox Signalering technologie, deze unieke gel biedt essentiële steun aan de belangrijke cellulaire mechanismen die aan de basis liggen van de structuur van uw huid. 

Van vitaal belang voor de gezondheid van levende cellen, RENU 28 zorgt voor kritische verbindingen en de communicatie tussen cellen met Redox signaalmoleculen om optimale vernieuwing en aanvulling zorgen.

RENU 28 reduceert rimpels met 23 % in 28 dagen

ReducesWrinkles_graph

Cellulaire Healing door het hele lichaam

Redox signaalmoleculen zijn natuurlijk afgelopen elke cel van het lichaam.

Ze zijn van vitaal belang voor je immuunsysteem en de cellulaire genezing mechanismen van je lichaam.

Een goede toevoer van Redox Signaling moleculen maakt cellulaire genezing door je hele lichaam.

Als je ouder wordt, je cellen maken minder en minder van deze moleculen en het vermogen van uw lichaam om elke dag kwalen en de effecten van het ouder worden vermindert bestrijden.

Om de cellulaire mechanismen van je lichaam goed te presteren te houden, is het essentieel dat u een aanvulling op en vullen Redox signaalmoleculen.

De enige manier waarop je dat kunt doen is door middel van ASEA-werelds enige bron voor Redox signaalmoleculen.

Er beter uitzien. Je beter voelen. Beter leven.

Als het lichaam het grootste orgaan, de huid is een directe weerspiegeling van uw algehele welzijn.

Hou het gezond is geen geringe opgave.

Dagelijks voert uw huid gevechten tegen leeftijd en omgevingsfactoren.

28 dagen vernieuwing Cyclus

Elke 28 dagen gaat je huid  door een belangrijk natuurlijk vernieuwingsproces waarmee nieuwe gezonde cellen te voorschijn te komen.

Tijdens dit proces spant het lichaam zich in om  dode cellen en giftige stoffen te elimineren die zich ophopen in de tijd.

Als je ouder wordt, neemt de tijd doe ie het kost om deze cyclus te doorlopen  28 dagen, wordt 32 dagen, en 32 dagen worden 40 dagen en het handhaven van de gezondheid van uw huid kost dus steeds meer tijd.

Reparatie en anti aging van beschadigde huid

RENU 28, door de samenstelling, stimuleert  het de kracht en veerkracht van de huid cel reproductie in samenwerking met uw lichaam de natuurlijke inspanningen om uw huid gezond te houden.

DE KRACHTIGE wetenschap achter RENU 28 levert een zachte, effectieve behandeling om de verouderde of beschadigde huid te herstellen, door Redox Signalering technologie, deze unieke gel biedt essentiële steun aan de belangrijke cellulaire mechanismen die aan de basis staan van de structuur van uw huid.

Van vitaal belang voor de gezondheid van levende cellen, RENU 28 biedt belangrijke verbindingen en de communicatie tussen cellen met, Redox signaalmoleculen om zo een optimale vernieuwing en revitalisering zorgen.

RENU 28 Overzicht

RENU 28 moedigt de kracht en veerkracht van de huid cel reproductie in samenwerking met uw lichaam de natuurlijke inspanningen om uw huid gezond te houden. De krachtige wetenschap achter RENU 28 levert zachte, effectieve behandeling te herstellen en comfort veroudering of beschadigde huid. Door Redox Signalering technologie, deze unieke gel biedt essentiële steun aan de belangrijke cellulaire mechanismen die aan de basis van de structuur van uw huid. Van vitaal belang voor de gezondheid van levende cellen, RENU 28 biedt kritische verbindingen en de communicatie tussen cellen met Redox signaalmoleculen om optimale vernieuwing en aanvulling zorgen.

Voor en na gebruik RENU28

 

Gebruiksaanwijzing:

  1. STAP 1 – Schud de tube kort voor het gebruik
  2. STAP 2 – Zorg dat de huid schoon,droog en vrij van andere producten is.RENU 28 moet gebruikt worden voordat er andere lotion, vochtinbrengende, cremes, balsam of kleurende cosmetica. worden opgebracht. RENU 28 reageert niet op andere producten die gebruikt worden.
  3. STAP 3 – Breng het aan op de probleemgebieden op het gezicht of op het lichaam en wrijf het zolang in totdat het volledig is geabsorbeerd.Let er op dat het belangrijk is dat het niet in contact met de ogen komt.
  4. STAP 4 – Veeg eventuele restanten van het product weg.
  5. STAP 5 – Voor de beste resultaten is twee maal per dag aanbrengen
btn_RENU28_gebruiksaanwijzing_tall
Gebruiksaanwijzing
btn_RENU28_brochure_tall
Productinformatie

ASEA-RENU 28 Doctors panel at ASEA International Convention MAY 2014

 

HIER KUN JE BESTELLEN

Hier kun je een reactie plaatsen als je wilt

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op deze site, accepteert u het gebruik van cookies  Meer info