Ga naar de inhoud

Consumenten

65

Cellulaire gezondheid
Leven, ziekte en sterven wordt op celniveau bepaald en ons lichaam is geprogrammeerd voor zelfgenezing en een optimale gezondheid: continue celbescherming, celherstel en celvernieuwing.

Ons lichaam voert een continue strijd met talrijke ‘vrije radicalen’ in de vorm van vervuiling, virussen en bacteriën, zonlicht (UV-straling) en dergelijke. In de strijd tegen deze vrije radicalen en bij het zelfgenezende vermogen van ons lichaam spelen antioxidanten een cruciale rol. Voor de optimale werking en activering van deze antioxidanten spelen de Redox Signaalmoleculen in onze cellen een cruciale rol. De miljoenen cellen in ons lichaam zijn in staat om goed te functioneren en te communiceren als gevolg van deze Redox Signaalmoleculen.

Na ruim 16 jaar van onderzoek en ontwikkeling hebben wetenschappers een manier gevonden om Redox Signaalmoleculen (stabiel) te maken buiten ons lichaam: ASEA Redox Signaalmoleculen.

De stoffen waaruit ASEA is samengesteld zijn reeds aanwezig in ons eigen lichaam
Het ASEA Redox Signaalmoleculen supplement bestaat voor 100% uit lichaamseigen stoffen. Onderzoek heeft aangetoond dat deze stoffen:

– De effectiviteit van antioxidanten verhogen
– Het immuunsysteem versterken
– De aanmaak van eigen antioxidanten versnellen

Een lichaam in balans zorgt voor een optimaal immuunsysteem.

Sommigen noemen ASEA de grootste doorbraak in de biologische wetenschap, sinds de penicilline of de ontdekking van DNA. ASEA is geen geneesmiddel, kruid, vitaminen, mineralen, sap of voedingsstof. Er zijn geen stimulerende middelen, bijwerkingen of giftige stoffen.

85

Het gebruik van ASEA resulteert in:

– Minder snel veroudering
– Betere fysieke-/sportprestaties
– Meer weerstand
– Effectief bij herstel van ziekte en (huid)aandoeningen (psoriasis, eczeem, en dergelijke)

82

ASEA dosering
ASEA bestaat voor 100% uit lichaamseigen stoffen en bevat dus geen giftige stoffen, ongeacht de dosering.
De standaard vorm voor gebruik is oraal innemen (drinken).
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 120 ml voor volwassenen, wat overeenkomt met ongeveer twee borrelglaasjes.

Het advies is om zowel ‘s ochtends als ‘s avonds 60ml (1 borrelglaasje) in te nemen op de nuchtere maag.

Wanneer deze dosering wordt aangehouden, komt het gebruik op 1 fles per week, ofwel 1 doos (4 flessen) per maand (minimale te bestellen hoeveelheid).
Het duurt 2-3 weken voordat de werking van ASEA optimaal is.

In geval van gezondheidsproblemen (ziektes, aandoeningen) of bij inspannende fysieke activiteit (sport) kan een iets hogere dosering effectief zijn. Bij ernstige ziektes of aandoeningen wordt geadviseerd om te beginnen met een dubbele dosis (120 ml ‘s ochtends en 120ml ‘s avonds) en dit terug te brengen naar de standaard dosering zodra er positieve resultaten merkbaar zijn.

ASEA kan ook op de huid worden gespoten in geval van huidaandoeningen (bijvoorbeeld psoriasis of eczeem) of lichte huidverwondingen, zonder dat er irritatie optreedt.

NB: ASEA wordt afgeraden voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, vanwege het in ASEA aanwezige natrium (zout). Als je gevoelig bent voor zouten, of als je een zoutarm dieet volgt, overleg dan eerst even met jouw huisarts voordat je ASEA gaat gebruiken.

Tips bij het gebruik van ASEA
– Drink niet uit de fles, aangezien speeksel het ASEA product beïnvloedt en de werking ervan vermindert
– Meng ASEA niet met ander drinken of eten
– Gebruik een plastic of glazen bekertje om ASEA uit te drinken
– ASEA hoeft niet gekoeld bewaard te worden

45

Kan ik ASEA toepassen op mijn huid, schaafwonden, snijwonden of brandwonden?
ASEA is een natuurlijk desinfecterend en anti-microbacterieel middel en voelt zacht aan op de huid. ASEA kan worden gebruikt in een spuitfles (meegeleverd met iedere doos ASEA) en kan op de huid worden gespoten (verneveld) in geval van schaafwonden, brandwonden en huidaandoeningen als psoriasis en eczeem. ASEA veroorzaakt geen huidirritatie.

NB: ASEA bevat een kleine hoeveelheid chloor en als je allergisch bent voor chloor wordt gebruik op het gezicht afgeraden. Raadpleeg een huisarts in geval van twijfel.

 

ASEA bestellen

 

Zie voorbeeld schermen hieronder


Klik hierna op “Neem hier deel”

 

 

Kies uw land

Klik op volgende

 

Maak hier uw keuze en volg de volgende stappen.

Veel succes met Asea

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op deze site, accepteert u het gebruik van cookies  Meer info