Ga naar de inhoud

Artsen en Therapeuten

65

Extra ondersteuning bij de behandeling van patiënten

Redoxpotentiaal

Redox Signalering is het proces dat vertoont hoe cellen in ons lichaam reageren op oxidanten en vrije radicalen. Redox Signalering is een continu en belangrijk proces, waarbij cellen met elkaar communiceren en vitale lichaamsfuncties uitvoeren.

Zowel externe als interne factoren als stress, giftige chemicaliën, bacteriële infecties, slechte voeding et cetera beïnvloeden onze gezondheid niet op een positieve manier. Dit veroorzaakt schade aan onze lichaamscellen en een vermindering van Redox Signaalmoleculen. Dat heeft tot gevolg dat de anti-oxidanten en het immuunsysteem niet in staat zijn om effectief te functioneren, wat leidt tot een breed scala aan gezondheidsproblemen.

ASEA is het eerste en enige stabiele en perfect uitgebalanceerde middel met deze reactieve Redox Signaalmoleculen die buiten levende cellen bestaat. Het kan gebruikt worden om de juiste balans in het lichaam te herstellen en behouden, ter ondersteuning van het immuunsysteem en het zelfgenezende vermogen van ons lichaam.

Een biologisch wetenschappelijke doorbraak
Meer dan zestien jaar geleden ontdekte een groep medische professionals, deskundigen en onderzoekers een nieuwe en merk-eigen methode voor de creatie van Redox Signaalmoleculen. Hun werk leidde tot de creatie van de basistechnologie achter ASEA en biedt een manier om het lichaam te voorzien van gestabiliseerde Redox Signaalmoleculen die noodzakelijk zijn voor optimale cellulaire gezondheid.

Met deze fundamentele technologie als basis, hebben wetenschappers en onderzoekers van ASEA het gepatenteerde proces verbeterd en uitgebreid. Zodoende zijn deze Redox Signaalmoleculen verder gestabiliseerd en beschikbaar gemaakt voor consumenten. Sinds de introductie van ASEA op de markt zijn de wetenschappers doorgegaan met het onderzoek naar de heilzame effecten van ASEA op de cellen, weefsels en organen van het lichaam.

De stoffen waaruit ASEA is samengesteld zijn reeds aanwezig in ons eigen lichaam. Het ASEA Redox Signaalmoleculen supplement bestaat dus voor 100% uit lichaamseigen stoffen.

Onderzoek toont aan dat deze stoffen:
– De effectiviteit van antioxidanten verhogen
– Het immuunsysteem versterken
– De aanmaak van eigen antioxidanten versnellen

Het gebruik van ASEA resulteert in:

  • Minder snel veroudering
  • Betere fysieke-/sportprestaties
  • Meer weerstand
  • Effectief bij herstel van ziekte en (huid)aandoeningen (psoriasis, eczeem, en dergelijke)

Een lichaam in balans zorgt voor een optimaal immuunsysteem.

55

Sommigen noemen dit de grootste doorbraak in de biologische wetenschap, sinds de penicilline of de ontdekking van DNA. Dit is geen geneesmiddel, kruid, vitaminen, mineralen, sap of voedingsstof. Er zijn geen stimulerende middelen, bijwerkingen of giftige stoffen.

Video ‘De wetenschap achter ASEA’ (Engels)

 ASEA dosering

ASEA bestaat voor 100% uit lichaamseigen stoffen en bevat dus geen giftige stoffen, ongeacht de dosering.
De standaard vorm voor gebruik is oraal innemen (drinken).
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 118 ml voor volwassenen, wat overeenkomt met ongeveer twee borrelglaasjes.

Het advies is om zowel ‘s ochtends als ‘s avonds 59 ml (1 borrelglaasje) in te nemen op de nuchtere maag.

Wanneer deze dosering wordt aangehouden, komt het gebruik op 1 fles per week, ofwel 1 doos (4 flessen) per maand (minimale te bestellen hoeveelheid).
Het duurt 2-3 weken voordat de werking van ASEA optimaal is.

In geval van gezondheidsproblemen (ziektes, aandoeningen) of bij inspannende fysieke activiteit (sport) kan een iets hogere dosering effectief zijn. Bij ernstige ziektes of aandoeningen wordt geadviseerd om te beginnen met een dubbele dosis (118 ml ‘s ochtends en 118 ml ‘s avonds) en dit terug te brengen naar de standaard dosering zodra er positieve resultaten merkbaar zijn.

ASEA kan ook op de huid worden gespoten in geval van huidaandoeningen (bijvoorbeeld psoriasis of eczeem) of lichte huidverwondingen, zonder dat er irritatie optreedt.

NB: ASEA wordt afgeraden voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, vanwege het in ASEA aanwezige natrium (zout). Als je gevoelig bent voor zouten, of als je een zoutarm dieet volgt, overleg dan eerst even met jouw huisarts voordat je ASEA gaat gebruiken.

Tips bij het gebruik van ASEA
– Drink niet uit de fles, aangezien speeksel het ASEA product beïnvloedt en de werking ervan vermindert
– Meng ASEA niet met ander drinken of eten
– Gebruik een plastic of glazen bekertje om ASEA uit te drinken
– ASEA hoeft niet gekoeld bewaard te worden

Gebruik ASEA bij huidaandoeningen
ASEA kan ook worden gebruikt in een spuitfles (meegeleverd met iedere doos ASEA) en kan op de huid worden gespoten. ASEA laat hele positieve resultaten zien bij schaafwonden, brandwonden en huidaandoeningen als psoriasis en eczeem. ASEA is een natuurlijk desinfecterend en anti-microbacterieel middel en voelt zacht aan op de huid. ASEA veroorzaakt geen huidirritatie.

NB: ASEA bevat een kleine hoeveelheid chloor en als je allergisch bent voor chloor wordt gebruik op het gezicht afgeraden. Raadpleeg een huisarts in geval van twijfel.

ASEA biedt extra ondersteuning bij de behandeling van patiënten
Wij werken nauw samen met artsen, natuurgeneeskundigen en therapeuten en velen van hen hebben bijzonder positieve resultaten gezien bij het herstel van ziekte en aandoeningen van hun patiënten. ASEA is geen geneesmiddel, maar een Redox Signaalmoleculen supplement en werkt ondersteunend bij de door u gehanteerde behandelmethode.

Wilt u bestellen?
Kies dan: “ASEA BESTELLEN

Wilt u distributeur of associatie worden?

ASEA distributeur of associate 

Veel succes met Asea

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op deze site, accepteert u het gebruik van cookies  Meer info