Asea en werking

Ons lichaam is opgebouwd uit cellen, triljarden cellen. Een goede gezondheid begint bij de cellen. Een gezond hart vereist gezonde hartcellen, gezonde longen vereisen gezonde longcellen, gezonde darmen vereisen …….. enzenz.

Beschadiging van lichaamscellen is iets wat dagelijks voorkomt: door stress, door intensief sporten, door blootstelling aan de zon, door roken en luchtverontreiniging, door ongezond eten, door alcoholgebruik en door nog vele andere zaken.

Alle lichaamscellen zijn in principe zeer kleine machientjes die zelf middelen aanmaken om zich te herstellen. Dit is een constant proces in ons lichaam. De middelen die onze lichaamscellen herstellen worden Redox Signaal moleculen genoemd. Deze moleculen zijn absoluut noodzakelijk voor gezonde cellen Bestaande lichaamscellen worden door de Redox Signaal moleculen gerepareerd en/of vervangen door nieuwe lichaamscellen. Ze spelen een hoofdrol in de vitale celfuncties en bieden bovendien veel ondersteuning aan ons immuumsysteem.

Naarmate we ouder worden (vanaf 12 jaar!) maakt ons lichaam steeds minder Redox Signaal moleculen aan. Dit heeft als gevolg dat antioxidanten in ons lichaam steeds minder goed de vrije radicalen in ons lichaam kunnen neutraliseren. Antioxidanten zijn vitale stoffen voor het lichaam. Vrije radicalen zijn zeer agressieve stoffen die enerzijds onvermijdelijk ontstaan in ons lichaam als gevolg van celprocessen en anderzijds ons lichaam binnendringen door verkeerde en ongezonde voeding, alcoholgebruik, zonlicht, roken, verontreinigde lucht enz. Vrije radicalen vallen gezonde lichaamscellen aan waardoor ziektes ontstaan als kanker, diabetes, dementie, Parkinson, hart- en vaatziekten, artritis, reuma, leveraandoeningen enz.

Redox Signaal moleculen zijn van levensbelang voor het functioneren van antioxidanten. Voordat antioxidanten hun neutraliserende werking kunnen doen bij de vrije radicalen moeten ze eerst worden aangezet en/of geactiveerd door de Redox Signaal moleculen.

Asea is het enige middel ter wereld dat Redox Signaal moleculen aanvult en is een 100% natuurlijke en lichaamseigen bron.
Http://www.aseavoorjou.nl

Autisme

Autisme

Een einde aan tien jaar slapeloze nachten voor de hele familie

“Hallo, ik ben Stephany, de moeder van Jessy. Jessy is nu tien jaar oud en toen zij drie was werd de diagnose Autisme gesteld. Dat er iets aan de hand was merkten wij al toen ze zes maanden oud was.
Sinds die tijd hebben we feitelijk geen nacht meer goed geslapen.

Vanaf haar geboorte bleef haar slaapritme onveranderd: om de 2 tot 4 uur werd ze wakker, wilde eten, spelen en een schone luier. Zelfs met zware medicatie lukte het niet om haar meer dan 4 uur achtereen te laten slapen. Wij vreesden dat dit ook niet meer zou gaan veranderen.
Totdat een vriend ons in september 2010 attendeerde op een nieuw opzienbarend product: ASEA.

Al na enkele dagen merkten we tot onze grote verbazing dat Jessy de hele nacht doorsliep! Tien jaar lang waren we er op getraind om elke twee uur te gaan controleren of Jessy al wakker was. We konden bijna niet geloven wat er nu gebeurde. Wat een opluchting dat we nu konden stoppen met de slaapmiddelen.

Maar daar bleef het niet bij. Jessy was ook niet in staat om te leren praten. Veel meer dan “Sssss” en “Mmmmm” kwam er niet uit. Maar al snel na de start van het gebruik van ASEA hoorden we ineens “Mam”. Mijn hart brak. Na tien jaar eindelijk “Mam”. In de laatste maanden komen er steeds meer woordjes bij: “spelen”, “koekje”, “pappa”, etc. We zijn hier zo blij mee dat we proberen de woorden er als het ware uit te trekken. Maar zo gaat dat niet. Jessy bepaalt in welk tempo dat gebeurt. Ook voor opa en oma was het geweldig om voor het eerst iets verstaanbaars van hun kleinkind te horen. Zo’n herinnering koester je voor altijd.

Tot nu toe leerden we haar aan de hand van figuurtjes aan ons duidelijk te maken wat ze wilde. Dat bleef beperkt tot zo’n 150 verschillende tekeningen. Maar nu begint ze zelf nieuwe figuurtjes te tekenen. Dat was nog nooit eerder gebeurd.
We vertelden de onderwijzer op de speciale school niet dat we waren gestart met ASEA. We waren natuurlijk erg benieuwd of dat ook op school verschil zou maken. Na een week werden we gebeld met de vraag of er iets in haar medicatie was veranderd. De onderwijzer vertelde dat er iets bijzonders was gebeurd die dag. Jessy was tot dan toe niet in staat om langer dan 20 seconden op een bepaalde plaats te blijven zitten. Die dag was er een video van een half uur vertoond waarop vragen waren gesteld waarop de kinderen antwoord moesten geven. Jessy was tot aan het eind blijven zitten en tekende sneller figuurtjes dan de kinderen antwoord konden geven. Ongelooflijk. Ook zonder video kan ze nu veel langer op haar plaats blijven zitten.

Bekken instabiliteit

Bekken-instabiliteit

Toen ik negentien jaar oud was moest ik een gynaecologische operatie ondergaan. Ik hield daar een ernstige infectie aan over, met als blijvend resultaat bekken-instabiliteit en heupproblemen. Ik kreeg te kampen met steeds terugkerende rugklachten, uitstralend naar mijn heupen, knieën en enkels. Fysiotherapie en chiropractie zo rond mijn dertigste maakten dat alleen maar erger. Uiteindelijk kwam ik op het spoor van osteopatie en massage. Dit maakte de pijn dragelijker, maar een permanente oplossing bleef helaas uit. Geleidelijk vergroeide ik als het ware met mijn handicap. Totdat iemand mij attendeerde op het bestaan van ASEA. Aanvankelijk leek dat weinig verschil te maken. Maar tijdens de derde maand begon ik pijnscheuten te krijgen onder in mijn wervelkolom. Ik voelde dat er iets aan het veranderen was, maar het was niet duidelijk wat precies. Na verloop van enkele weken merkte ik dat mijn bekken rechtop was gekanteld en mijn heupen veel stabieler aanvoelden. Ik hield dat maar even voor mezelf, want ik kon het eigenlijk niet geloven. Maar tijdens mijn eerstvolgende bezoek aan de masseur en de osteopaat merkten beide therapeuten op dat mijn onderlichaam veel steviger en stabieler aanvoelde. Twee maanden later was de situatie nog verder verbeterd. Ik ben nu 57 en sta er nog steeds perplex van – na achtendertig jaar – mijn klachten zo goed als verdwenen zijn.”

Tandvlees problemen

Tandvlees

“ik kampte al jaren met ontstoken tandvlees, wat ook nog eens terugtrok, en dat was waarschijnlijk ook de reden van de ontstekingen. Ik gebruik ASEA nu al een aantal maanden en merkte dat de ontstekingen verdwenen. Toen ik onlangs bij de tandarts kwam, riep deze uit: ”Wat is er gebeurd? Dit kan helemaal niet! Je tandvlees is terug!’. ‘Ja, ik gebruik tegenwoordig ASEA, en ik hou dat minstens een minuut in mijn mond voordat ik het doorslik’. Bijna niet te geloven, maar het lijkt er op dat ASEA verloren gegaan weefsel weer laat aangroeien”

Astma

Asthma

“Ik heb een lange historie van ernstige asthma, die tot een aantal jaren geleden met Cortisone en Ventolin moest worden behandeld. Ik bleef zoeken naar genezing, en had het geluk één van de oorzaken te vinden: een onderliggend emotioneel probleem. Vanaf die tijd gebruikte ik bijna geen medicijnen meer en nog maar zelden deed zich een aanval van asthma voor. Ik was ervan overtuigd dat dit voor mij het best haalbare was. Totdat iemand mij vertelde over ASEA.

Drie dagen nadat ik begonnen was met het gebruik van ASEA begon ik te hoesten. Twee weken lang hoestte ik slijm op. De beschadigde cellen in mijn longen werden er letterlijk uitgegooid! Het herstel van mijn longen vond plaats op een manier die ik niet voor mogelijk had gehouden. Ik voelde me in deze periode behoorlijk moe, maar ik kon dieper ademen dan ooit tevoren in mijn leven. Het was alsof mijn longen veel groter werden. De weken daarna begon ik beter te slapen, en ik voelde me alsof ik weer de energie van een kind had. Maar in staat te zijn weer normaal te ademen: dat verandert absoluut je leven!”

Voel me snel veel beter met Asea na een ingrijpende prostaatoperatie

Prostaat kanker en ASEA.

Als prostaatkanker wordt geconstateerd wil je natuurlijk maar een ding zo snel en veilig mogelijk weer genezen.
Mijn prostaat werd op 24 januari 2013 verwijderd in Gronau bij de de PKNW een specialistiche prostaat kliniek.
Dit door middel van de Da Vinci operatie robot.
Kan ik alle mensen met prostaatkanker van harte aanbevelen, maar dat terzijde.
Na deze ingreep wilde ik z.s.m. weer herstellen en geen of zo weinig mogelijk nadelige invloeden ondervinden.
Op aanraden van mijn homeopatisch arts Dr A.Sneevliet in Bakkeveen probeerde ik ASEA.
Door gebruik van ASEA herstelde ik heel snel, mijn conditie was weer vlug op het oude niveau en zelfs beter.
Na 6 week was ik lichamelijk weer de oude.
Ik kon weer fietsen,tennissen enz.
Geestelijk duurt het herstel wat langer, voordat alle stress weer helemaal uit je systeem is.
Ik ben eerst begonnen met een dosering van 240 ml per dag en na twee weken naar 120 ml per dag
De operatiewonden heelden heel goed en vlug.
Asea herstelt beschadigde cellen en zorgt dat alle vrije radicalen (beschadigde cellen) uit je lichaam verdwijnen
De nadelige gevolgen van de algehele narcose waren zeer snel verdwenen.
Ook slaap ik veel beter dan voor mijn operatie.
Ik kan iedereen ASEA voor herstel na een operatie of ingreep cq blessure van harte aanbevelen.

Jan

Ouderdomskwalen

Ik merkte na een week al een energie toename, de drang om enkele malen per dag te rusten is gewoon verdwenen (leeftijd = 72 jaar). Pijn in mijn knie, waar ik al enkele maanden veel last van had is nu nagenoeg verdwenen. Mijn reeds lange tijd beurs en gekneusd aanvoelende grote teen kan ik weer gewoon aanraken en in elke schoen steken zonder enige pijn. Ook is mijn nachtrust, na nu bijna een maand ASEA te hebben gebruikt, stukken beter dan voorheen. Ik werd elke nacht meerdere malen wakker, dat is nu niet meer het geval. Ik was me ook sinds een maand of 4 aan het ergeren over het feit dat bij het lakken van mijn nagels mijn handen zo aan het trillen waren, was al bang dat dit het begin van Parkinson was, dat trillen is sinds enkele weken 100% verdwenen, fantastisch gewoon!

Psoriasis

Ik heb al jarenlang last van: vlekken op mijn gezicht en hals die ook jeuk met zich meebrengen. Ook heb ik verouderde handen door enkele jaren de afwas te doen als beroep, dit altijd in heet water. De eerste 2 weken was er weinig verbetering maar nu, na een maand ASEA gebruikt te hebben, beginnen de vlekken in mijn gezicht en hals flink te vervagen en de jeuk die ik altijd had aan mijn hals is nu voor 100% verdwenen.

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaanop deze site, accepted u het gebruik van cookies