Ga naar de inhoud

Ondernemers en netwerkers

65

Financiële gezondheid met ASEA


Financieel onafhankelijk, in een gezond lichaam

Het revolutionaire product ASEA is een doorbraak en biedt geweldige mogelijkheden voor een gunstige invloed op, en verbetering van het welzijn van mensen over de hele wereld. Niet alleen is ASEA ongelooflijk voor de gezondheid, het biedt ook een unieke, baanbrekende mogelijkheid om financiële en persoonlijke carrièredoelen te realiseren. Dit is het perfecte moment om deel te gaan uitmaken van ASEA.

Gedifferentieerd, duurzaam voordeel met ASEA
Het succes van een product of bedrijf op de lange termijn is altijd afhankelijk van een combinatie van drie essentiële onderdelen: het moet echt anders zijn, het verschil moet duurzaam zijn en het moet de klant een duidelijk voordeel bieden. ASEA heeft alle  drie in overvloed.

Gedifferentieerd
De meeste mensen weten dat de bedrijfstak voor voedingssupplementen al overvol is. Het lijkt wel of er bijna iedere week een nieuw ‘supersapje’ verschijnt. En de winkelschappen liggen vol met duizenden dezelfde pillen, drankjes en sprays. Maar ASEA is anders. De wereld heeft nog nooit moleculen met redoxsignalen gezien die niet in levende cellen werden gecreëerd. ASEA is het eerste en enige supplement dat gebalanceerde en gestabiliseerde moleculen met redoxsignalen bevat.

Duurzaam
ASEA wordt ondersteund door 16 jaar van grondig onderzoek en meerdere octrooien ter garantie dat het unieke proces volledig wordt beschermd. U zult geen goedkope imitaties zien verschijnen in de schappen van uw plaatselijke voordeelsuper. Dit betekent dat ASEA tot in de verre toekomst de enige bron zal zijn voor lichaamseigen moleculen met redoxsignalen. Ons verschil is duurzaam

Concurrentievoordeel
De natuurlijke moleculen met redoxsignalen in ASEA ondersteunen de essentiële activiteiten van celherstel en -vervanging die noodzakelijk zijn voor optimale cellulaire gezondheid. Het verschil van ASEA is niet alleen cosmetisch: mensen ervaren overal de werkelijke voordelen van het geweldige vermogen van moleculen met redoxsignalen. Dit is een product dat consumenten duidelijk een echt voordeel biedt.

Geld verdienen met ASEA
ASEA brengt haar product op de markt via Netwerk-Marketing – ook wel Community-Marketing genoemd. De kracht van Netwerk-Marketing is dat het mensen beloont die misschien geen extra geld hebben om te investeren in een zakelijke kans, maar die wel hun tijd, geloofwaardigheid en invloed kunnen investeren. Bij ASEA draait het om het delen van de doorbraak van ASEA met anderen en om het helpen van anderen met het runnen van een eigen bedrijf. Als het erop aankomt, is netwerkmarketing niets meer dan een groep mensen die samen iets bereiken wat ze alleen niet kunnen bereiken.

Je kan met ASEA op zeven (7) manieren geld verdienen.

Productverkoop
Verkoop producten aan gebruikers en maak daarop een winstmarge (afhankelijk van het inkoopvolume).

Bonus voor voorkeursklanten
Schrijf een voorkeursklant in en zij krijgen korting op het product. Jij verdient $ 25,00 iedere keer dat zij een doos ASEA kopen via automatisch verzenden.

Snelle-starters bonus
Registreer iemand met een productpakket van ASEA en verdien meteen een snelle-starters bonus.

Team commissies
Bouw twee lijnen (‘downlines’) in jouw organisatie en verdien 10% van het volume van de ‘zwakste’ (kleinste) lijn.

Director-bonus
Jij en jouw persoonlijk gesponsorde ‘medewerker’ ontvangen allebei $ 50,00 als jouw persoonlijk gesponsorde medewerker binnen twee volledige commissieperioden de rang van Director bereikt.

Gelijke cheques
Verdien cheques met hetzelfde bedrag als voor medewerkers die u persoonlijk hebt gesponsord en degenen die zij hebben gesponsord enzovoorts… tot wel zeven generaties.

Leiderschaps pool
Word een leider bij ASEA en je kunt een aandeel van 2% verdienen van de totale omzet jouw organisatie.

ASEA voor jou
Wij zijn op zoek naar sympathieke personen die vrije tijd hebben (een paar uur per week) en affiniteit hebben met gezondheid. Wij bieden jou graag een kans om geld bij te verdienen – of op termijn zelfs jouw huidige baan op te kunnen zeggen – en tot wel duizenden euro’s per week.

En dat met een revolutionair gezondheidsproduct.

ASEA voor jou  ondersteunt jou vanuit een team- en partnerschap gedachte. Jouw succes is ons succes en omgekeerd.

Het ASEA compensatieplan.

 

Indien een klant via je website slechts één doos besteld, zal je het verschil ontvangen tussen aankoopprijs en verkoopprijs op je ASEA SmartWallet.
Je ontvangt ook 100PV, nodig om actief voor uitbetaling van vergoedingen te zijn gedurende vier weken.
Deze voorkeursklant word  tevens geplaatst in één van je binaire benen zodat ook je bovenlijnen ook elk 100 Volume per doos ontvangen  in dat been(opgelet geen PV).

Indien een klant via je website maandelijks een doos besteld, dus een voorkeursklant, dan ontvang je 23,21€ per doos op je ASEA SmartWallet.
Je ontvangt ook 50PV, die telt om actief te worden of blijven voor uitbetaling van vergoedingen gedurende vier weken. Twee voorkeursklanten is dus 100PV.
Deze voorkeursklant word  tevens geplaatst in één van je binaire benen zodat ook je bovenlijnen ook elk 50 Volume per doos ontvangen (opgelet geen PV) in dat been.
Hoe kan iemand met ASEA starten zonder al te veel financiële middelen?
Je kunt een medewerker worden door een ‘naakte’ inschrijving. Dat is enkel de kostprijs voor een ASEA website en een virtueel kantoor.
Je eerste doel is dan om persoonlijk 100Volume te halen per maand.

De klant kan je dan cash  betalen, of via een kredietkaart van de klant. Als medewerker betaal je slechts de inkoopprijs en het verschil zal ASEA je terugbetalen via de ASEA bank SmartWallet

Een klant die een doos aankoopt via je website geeft je persoonlijk 100Volume en dan ben je voor 30 dagen (een maand) actief voor uitbetalingen.
In dit voorbeeld moet je dus minstens één klant per maand maken.
Als de klant een korting wil, moet hij zich melden voor een automatische levering   . Elke klant met een automatische levering geeft je een bonus per doos als je actief voor uitbetaling bent en dus 100 persoonlijke volume hebt in die maand.
Je hebt dus minstens twee klanten nodig met een maandelijkse verzending om aan het 100Volume te geraken (50 Volume per klant).
Ontvangen cash sommen kan je bv storten op jouw kredietkaart (eventueel een prepaid) en je regelt de aankoop.

Indien je het moeilijk hebt om een volledige doos van vier flessen te verkopen, bestel dan zelf een doos op je virtueel kantoor aan , en verkoop per fles rechtstreeks aan de klant (dus niet aan huis geleverd).
Verkoopprijs per fles of , per twee flessen …. Je kan dus al een beetje winst maken terwijl je toch door je bestelling van een doos onmiddellijk actief bent.
Je verhaal is dat slechts een klein aantal reeds een verbetering van hun conditie voelen na enkele dagen en dat jij tenslotte niet weet of je klant bij die groep hoort en dus raad je aan om een fles te proberen. Zorg dat je dit opvolgt en verkoop desnoods een volgende fles na een week want ongeveer 80% heeft resultaat na een tiental dagen. Ook hier volg je nauwkeurig de klant op.
Alvorens je een fles zou verkopen, moet je de klant inlichten dat als hij zijn gegevens invult op jouw virtueel kantoor hij een 100% terugbetaling garantie krijgt op het netto gedeelte van één doos  indien hij een volledige doos bestelt.

Iemand die een ‘naakte’ inschrijving doet, kan wel nieuwe medewerkers inschrijven, maar het volume van die nieuwe medewerkers gaat verloren zolang er geen 100 persoonlijke volume wordt behaald. Het blijft een keuze, want zelfs als het volume verloren gaat, is de uitbouw van een sterk netwerk zeer belangrijk naar de toekomst.
In deze voorgaande voorstelling zal het maanden duren alvorens er voldoende commissie kan uitbetaald worden, maar het kan zeker.

Wat ASEA voor jou  je biedt:

  • Nederlands materiaal ter ondersteuning
    – Ondersteuning bij het organiseren van bijeenkomsten
    – Ondersteuning bij het geven van presentaties
    – Persoonlijke ASEA product training
  • Persoonlijke Netwerk-Marketing training: hoe netwerk-marketing jou succesvol kan maken
    – Wij zijn actief de markt aan het bewerken met diverse (online) marketing activiteiten en de inschrijvingen die daaruit voortkomen gaan wij onderbrengen bij de mensen die zich bij ons hebben ingeschreven

Wij zijn ons team aan het uitbreiden en zouden graag in contact komen met personen die zich aangetrokken voelen tot het ASEA product en onze werkwijze. Die specifieke personen begeleiden wij graag op hun reis naar financiële gezondheid. Dat wil zeggen: financieel onafhankelijk, in een gezond lichaam.
Mocht je nog vragen hebben of aanvullende informatie willen, kom dan naar één van de de bijeenkomsten bij jou in de buurt.

 

Wilt u bestellen?


Kies dan: “ASEA BESTELLEN

Wilt u ondernemer worden? klik dan hieronder.

ASEA distributeur of associate worden

 

Zie voorbeeld schermen hieronder


Klik hierna op “Neem hier deel”

 

 

Kies uw land

Klik op volgende

 

Maak hier uw keuze en volg de volgende stappen.

Veel succes met Asea

 

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op deze site, accepteert u het gebruik van cookies  Meer info