Ga naar de inhoud

Nachtrust en energie

  • door

Ik heb zowat 3 weken geleden het product ASEA leren kennen. Jullie uitleg heeft mij overtuigd en ik ben dan ook onmiddellijk begonnen dagelijks dit product te drinken. Ik ben eerlijk en moet zeggen dat de resultaten verbluffend zijn.
Waar ik vroeger erg slecht sliep met veel wakker worden en slecht de slaap vatten en ‘s ochtends moe opstaan merk ik nu dat ik terug de hele nacht door slaap en in de ochtend fris kan opstaan.
Verder probeer ik, om gezondheidsredenen, reeds meer dan een jaar regelmatig (3X per week) een half uur te joggen. Maar dit viel mij erg moeilijk. Een half uur was ruim lang en ik kon de groep moeilijk volgen. Ook hier is een flinke verbetering merkbaar. Ik loop ondertussen moeiteloos een uur aan één stuk en loop vooraan in de groep.
Ik ben overtuigd. Asea heeft mijn leven veranderd en ik heb mij dan ook voorgenomen dit product verder te gebruiken om mij voor te bereiden op de 10 miles van Antwerpen volgend jaar. Een doel dat mij een maand geleden nog absurd leek wordt nu werkelijkheid. Ik dank jullie dan ook om mij dit fantastische product te hebben voorgesteld en zal er alles aan doen om dit met vele andere mensen te delen.

Manfred Bogaert

Hier kun je een reactie plaatsen als je wilt

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op deze site, accepteert u het gebruik van cookies  Meer info