Ga naar de inhoud

ASEA Proberen?

65

Dit is waarschijnlijk de meest revolutionaire uitvinding na DNA en penicilline, dit is uniek, niet te vergelijken met pilletjes, vitamines, anti-oxidanten, enz….

Het werkt op cellulaire basis, dus eigen aan het lichaam.

Iedereen zou dit supplement kunnen gebruiken als ze iets willen doen voor hun gezondheid.

Denk je ook ;  het zal allemaal wel ?

Je kunt eerst 4 flessen bestellen om het eerst eens te proberen.


4 flessen (1 doos)  : 80% van de gebruikers zijn tevreden over de vele voordelen van ASEA na één maand gebruik, zij blijven dit supplement gebruiken.

Als je deze doos op onze website bestelt met een  automatische incasso of credicard als terugkerende klant dan krijg je onmiddellijk een korting van ongeveer 20%.

De prijs is exclusief verzendkosten en inclusief BTW zie prijslijst

88

Dit is geen abonnement, en je kunt zonder verplichting onmiddellijk deze levering zelf en zonder kosten stop zetten.

ASEA zal maandelijks een doos bij je thuis leveren zo lang je maar wil.

Zorg wel dat als je de volgende levering niet wil krijgen de zending stopzet voordat de volgende levering in gang is gezet.

Levertijd is 3-5 werkdagen en om er zeker te zijn 7-10 dagen van te voren de levering aanpassen of stopzetten.

Je zult snel kunnen ervaren dat je beter en dieper slaapt, uitgerust en opgewekter zijn, en veel meer aankunnen. Neem elke morgen nuchter en elke avond voor het slapengaan een dosis van 60 ml (een borrelglaasje) zonder direct uit de fles te drinken en zonder er iets aan toe te voegen. Opgelet : het smaakt apart, maar bedenk wat het allemaal voor je kan doen.
Het product werkt en is bewezen door de vele ervaringen, maar bij enkelingen kan het wel enkele weken duren alvorens de effecten merkbaar zijn, maar je mag het zeker verwachten. De ervaringen op het internet spreken voor zich, zie ook “Gebruiksaanwijzing“.

Nederlandse prijslijst

Mail of bel  me als je het eens wilt proberen.


  30 dagen niet goed geld terug garantie

  ( alleen voor bestellingen via de website  als ingeschreven klant)

  Bevalt ASEA jou niet of heeft het niet het beoogde resultaat ?

  Met onze 30 dagen ‘niet goed geld terug garantie’ kunt u ASEA zonder risico uitproberen en ervaren of ASEA ook voor u het verschil maakt. Indien U om welke reden dan ook niet tevreden bent, laat het ons dan binnen 30 dagen na aankoop weten. U krijgt dan het gehele aankoopbedrag, ook van het aangebroken deel retour (minus verzendkosten, geldt alleen voor ingeschrevenp klanten), lees zorgvuldig het teruggavebeleid.


  TERUGGAVE BELEID,

  Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op deze site, accepteert u het gebruik van cookies  Meer info