Asea en werking

Ons lichaam is opgebouwd uit cellen, triljarden cellen. Een goede gezondheid begint bij de cellen. Een gezond hart vereist gezonde hartcellen, gezonde longen vereisen gezonde longcellen, gezonde darmen vereisen …….. enzenz.

Beschadiging van lichaamscellen is iets wat dagelijks voorkomt: door stress, door intensief sporten, door blootstelling aan de zon, door roken en luchtverontreiniging, door ongezond eten, door alcoholgebruik en door nog vele andere zaken.

Alle lichaamscellen zijn in principe zeer kleine machientjes die zelf middelen aanmaken om zich te herstellen. Dit is een constant proces in ons lichaam. De middelen die onze lichaamscellen herstellen worden Redox Signaal moleculen genoemd. Deze moleculen zijn absoluut noodzakelijk voor gezonde cellen Bestaande lichaamscellen worden door de Redox Signaal moleculen gerepareerd en/of vervangen door nieuwe lichaamscellen. Ze spelen een hoofdrol in de vitale celfuncties en bieden bovendien veel ondersteuning aan ons immuumsysteem.

Naarmate we ouder worden (vanaf 12 jaar!) maakt ons lichaam steeds minder Redox Signaal moleculen aan. Dit heeft als gevolg dat antioxidanten in ons lichaam steeds minder goed de vrije radicalen in ons lichaam kunnen neutraliseren. Antioxidanten zijn vitale stoffen voor het lichaam. Vrije radicalen zijn zeer agressieve stoffen die enerzijds onvermijdelijk ontstaan in ons lichaam als gevolg van celprocessen en anderzijds ons lichaam binnendringen door verkeerde en ongezonde voeding, alcoholgebruik, zonlicht, roken, verontreinigde lucht enz. Vrije radicalen vallen gezonde lichaamscellen aan waardoor ziektes ontstaan als kanker, diabetes, dementie, Parkinson, hart- en vaatziekten, artritis, reuma, leveraandoeningen enz.

Redox Signaal moleculen zijn van levensbelang voor het functioneren van antioxidanten. Voordat antioxidanten hun neutraliserende werking kunnen doen bij de vrije radicalen moeten ze eerst worden aangezet en/of geactiveerd door de Redox Signaal moleculen.

Asea is het enige middel ter wereld dat Redox Signaal moleculen aanvult en is een 100% natuurlijke en lichaamseigen bron.
Http://www.aseavoorjou.nl

Astma

Asthma

“Ik heb een lange historie van ernstige asthma, die tot een aantal jaren geleden met Cortisone en Ventolin moest worden behandeld. Ik bleef zoeken naar genezing, en had het geluk één van de oorzaken te vinden: een onderliggend emotioneel probleem. Vanaf die tijd gebruikte ik bijna geen medicijnen meer en nog maar zelden deed zich een aanval van asthma voor. Ik was ervan overtuigd dat dit voor mij het best haalbare was. Totdat iemand mij vertelde over ASEA.

Drie dagen nadat ik begonnen was met het gebruik van ASEA begon ik te hoesten. Twee weken lang hoestte ik slijm op. De beschadigde cellen in mijn longen werden er letterlijk uitgegooid! Het herstel van mijn longen vond plaats op een manier die ik niet voor mogelijk had gehouden. Ik voelde me in deze periode behoorlijk moe, maar ik kon dieper ademen dan ooit tevoren in mijn leven. Het was alsof mijn longen veel groter werden. De weken daarna begon ik beter te slapen, en ik voelde me alsof ik weer de energie van een kind had. Maar in staat te zijn weer normaal te ademen: dat verandert absoluut je leven!”

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaanop deze site, accepted u het gebruik van cookies