Kaalheid zoon

Hallo lieve mensen. Onze (pleeg)zoon Chris heeft van heel jongs af aan al wensen om lang haar te hebben . Vanaf zijn achttiende heeft hij het dus laten groeien. Chris is nu 34 jaar en nog altijd heel trots op zijn haar . Helaas vertoond hij bovenop zijn hoofd al sinds een paar jaar mannen kaalheid zoals de kapper dat noemt. Chris heeft zich er niet bij neer gelegd en kocht een mooie pruik. Dat was het voor hem niet . Het was te warm zei hij . Sinds mei 2022 hebben wij Asea Renu 28 ontdekt. Sinds die tijd smeert hij trouw zijn kale plekken . Tot onze verbazing kwamen er nieuwe haartjes op zijn kale plekken . Het gaat niet heel hard maar zien zeker verbetering . Wij hebben er vertrouwen in dat als we maar blijven smeren zijn kaalheid steeds minder wordt en ook zal verdwijnen. Wij vinden het een prachtig product . Asea bedankt Wil en Chris
Voor gebruik ASEA
Na gebruik ASEA

Nieuwe producten ASEA

RENU28®
De toekomst van huidverzorging

RENU28 is een speciale huidverzorgingsgel die uw huid met behulp van Redox Signaling-technologie ondersteunt. Dit innovatieve product zorgt van buiten naar binnen voor uw lichaam, waardoor u een gezonde en jeugdig uitziende huid krijgt. Neem even de tijd om de video Voordelen van RENU28 te bekijken of lees meer over hoe u er met RENU28 weer jonger uit kunt zien en u jeugdiger kunt voelen!

RENU 28
Bewezen resultaten

Dermatest®, een van de meest toonaangevende dermatologische onderzoeksinstituten wereldwijd gaf RENU 28 zijn begeerde 5-sterrengarantie op basis van de bevindingen in de 28-daagse klinische test*. Enkele onderzoeksresultaten:

1. Een gemiddelde daling van de oogrimpeldiepte van 21%
2. Verbetering in de totale rimpels van 23%
3. Verbetering in de samenstelling van de gezichtshuid van 22%
4. Een stijging van 23% qua gladheid van de huid
5. Een stijging van 20% qua veerkracht van de huid
6. Een gemiddelde toename van het vochtgehalte van de huid van 11%

Resultaten van RENU 28

RENU 28 biedt ondersteuning en communicatie tussen cellen om de huidstructuur te verbeteren. RENU 28 is een speciale huidverzorgingsgel die anders is dan alle andere verkrijgbare gels. Bij consequent gebruik krijgt u een frissere, jeugdigere en beter gehydrateerde huid. Gelooft u ons niet? Kijk naar de resultaten in het onderzoek van Dermatest®!*

* Test in opdracht uitgevoerd door Dermatest® GmbH, 04.2014

Meer informatie over dit fantastische product

RENU Advanced
Huidverzorging
Iedereen komt ter wereld met een gave en veerkrachtige huid. De ‘vingerafdruk’ van deze natuurlijke schoonheid zit in de huidcellen. De jeugdige huid vernieuwt zich voortdurend maar in de loop der jaren gaat de verjonging steeds langzamer. Dan treedt zichtbare veroudering op. Toch hoeft die gezonde mooie huid niet tot het verleden te behoren.
Wij nodigen u uit om de productbrochure door te bladeren waarin de vele voordelen van RENU 28 worden uitgelegd of het productinformatieblad met gedetailleerde toelichting op dit baanbrekende product te bekijken.
 
 

Gentle Refining Cleanser (50 mL / 1.7 fl. oz.)

Intensive Redox Serum (15 mL / 0.5 fl. oz.)

Ultra Replenishing Moisturizer (30 ml / 1 oz.)

 

Zie actuele prijslijst 

 

HIER kunt u  BESTELLEN

Wie gebruikt ASEA

WIE GEBRUIKT ASEA?

ASEA verandert de levens van mensen overal: van de beste duursporters, die hun lichaam constant tot het uiterste dwingen, tot mensen die gewoon beter voor hun gezondheid willen zorgen.

De waarheid is dat ASEA de gezondheid van iedereen op ieder moment kan bevorderen.

En mensen van allerlei rangen en standen laten zien hoe deze opmerkelijke doorbraak op het gebied van de gezondheid een verschil voor hen maakt.

Migraine en koortslip

Kloof in mijn lip, waar ik al 2 jaar last van had en steeds opensprong bij het ver opendoen van mijn mond, was na 1 week volledig dicht en genezen (ASEA ook uitwendig gebruikt). Ik heb de eerste paar dagen heel veel moeten plassen, denk voor de afvoer van de schadelijke stoffen in mijn lichaam. Mijn clusterhoofdpijn en migraine is nu al meer dan een maand niet teruggekeerd, iets wat normaal enkele malen per week het geval was. Mijn nachtrust is echt veel verbeterd sinds ik ASEA inneem, ik was een onrustige slaper die veel lag te draaien en te keren. Ik sta veel opgewekter naast mijn bed ’s morgens.

Johan Sacre

Nachtrust en energie

Ik heb zowat 3 weken geleden het product ASEA leren kennen. Jullie uitleg heeft mij overtuigd en ik ben dan ook onmiddellijk begonnen dagelijks dit product te drinken. Ik ben eerlijk en moet zeggen dat de resultaten verbluffend zijn.
Waar ik vroeger erg slecht sliep met veel wakker worden en slecht de slaap vatten en ‘s ochtends moe opstaan merk ik nu dat ik terug de hele nacht door slaap en in de ochtend fris kan opstaan.
Verder probeer ik, om gezondheidsredenen, reeds meer dan een jaar regelmatig (3X per week) een half uur te joggen. Maar dit viel mij erg moeilijk. Een half uur was ruim lang en ik kon de groep moeilijk volgen. Ook hier is een flinke verbetering merkbaar. Ik loop ondertussen moeiteloos een uur aan één stuk en loop vooraan in de groep.
Ik ben overtuigd. Asea heeft mijn leven veranderd en ik heb mij dan ook voorgenomen dit product verder te gebruiken om mij voor te bereiden op de 10 miles van Antwerpen volgend jaar. Een doel dat mij een maand geleden nog absurd leek wordt nu werkelijkheid. Ik dank jullie dan ook om mij dit fantastische product te hebben voorgesteld en zal er alles aan doen om dit met vele andere mensen te delen.

Manfred Bogaert

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaanop deze site, accepted u het gebruik van cookies