Asea en werking

Ons lichaam is opgebouwd uit cellen, triljarden cellen. Een goede gezondheid begint bij de cellen. Een gezond hart vereist gezonde hartcellen, gezonde longen vereisen gezonde longcellen, gezonde darmen vereisen …….. enzenz.

Beschadiging van lichaamscellen is iets wat dagelijks voorkomt: door stress, door intensief sporten, door blootstelling aan de zon, door roken en luchtverontreiniging, door ongezond eten, door alcoholgebruik en door nog vele andere zaken.

Alle lichaamscellen zijn in principe zeer kleine machientjes die zelf middelen aanmaken om zich te herstellen. Dit is een constant proces in ons lichaam. De middelen die onze lichaamscellen herstellen worden Redox Signaal moleculen genoemd. Deze moleculen zijn absoluut noodzakelijk voor gezonde cellen Bestaande lichaamscellen worden door de Redox Signaal moleculen gerepareerd en/of vervangen door nieuwe lichaamscellen. Ze spelen een hoofdrol in de vitale celfuncties en bieden bovendien veel ondersteuning aan ons immuumsysteem.

Naarmate we ouder worden (vanaf 12 jaar!) maakt ons lichaam steeds minder Redox Signaal moleculen aan. Dit heeft als gevolg dat antioxidanten in ons lichaam steeds minder goed de vrije radicalen in ons lichaam kunnen neutraliseren. Antioxidanten zijn vitale stoffen voor het lichaam. Vrije radicalen zijn zeer agressieve stoffen die enerzijds onvermijdelijk ontstaan in ons lichaam als gevolg van celprocessen en anderzijds ons lichaam binnendringen door verkeerde en ongezonde voeding, alcoholgebruik, zonlicht, roken, verontreinigde lucht enz. Vrije radicalen vallen gezonde lichaamscellen aan waardoor ziektes ontstaan als kanker, diabetes, dementie, Parkinson, hart- en vaatziekten, artritis, reuma, leveraandoeningen enz.

Redox Signaal moleculen zijn van levensbelang voor het functioneren van antioxidanten. Voordat antioxidanten hun neutraliserende werking kunnen doen bij de vrije radicalen moeten ze eerst worden aangezet en/of geactiveerd door de Redox Signaal moleculen.

Asea is het enige middel ter wereld dat Redox Signaal moleculen aanvult en is een 100% natuurlijke en lichaamseigen bron.
Http://www.aseavoorjou.nl

Hyperventilatie en beter slapen

Mijn naam is Janny en ik ben 69 jaar

Ongeveer 9 maanden geleden is het begonnen dat ik niet meer kon slapen en 3 maanden geleden werd ik met spoed opgenomen met een burn-out. Ik kreeg hele zware medicijnen om rustig te worden en te kunnen slapen, want vooral s’nachts had ik veel last van hyperventilatie, maar na 10 dagen mocht ik weer naar huis, Toen begon de pret pas echt. Een paar keer per nacht werd ik wakker van hyperventilatie. Na een poos ademhalingsoefeningen te doen maar weer proberen te slapen, maar van de medicijnen was ik overdag ook niet fit. Toen kwam ik via Jan Velthuis in aanraking met ASEO. Hij vertelde dat ik daar waarschijnlijk weer van zou kunnen slapen. Het zou wel ongeveer 14 dagen duren. Ik heb dezelfde avond een slaappil genomen en een borrelglaasje ASEA en wat schetst mijn verbazing ik heb die nacht geslapen als een roos en geen last gehad van hyperventilatie. Overdag was ik ook fit. De 2e nacht heb ik alleen een borrelglaasje ASEA genomen en wederom maar nu zonder slaappil heerlijk geslapen. Ik gebruik het nu een week en ben een herboren mens en heel blij dat ik met ASEA in aanraking ben gekomen.

Janny

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaanop deze site, accepted u het gebruik van cookies