Asea en werking

Ons lichaam is opgebouwd uit cellen, triljarden cellen. Een goede gezondheid begint bij de cellen. Een gezond hart vereist gezonde hartcellen, gezonde longen vereisen gezonde longcellen, gezonde darmen vereisen …….. enzenz.

Beschadiging van lichaamscellen is iets wat dagelijks voorkomt: door stress, door intensief sporten, door blootstelling aan de zon, door roken en luchtverontreiniging, door ongezond eten, door alcoholgebruik en door nog vele andere zaken.

Alle lichaamscellen zijn in principe zeer kleine machientjes die zelf middelen aanmaken om zich te herstellen. Dit is een constant proces in ons lichaam. De middelen die onze lichaamscellen herstellen worden Redox Signaal moleculen genoemd. Deze moleculen zijn absoluut noodzakelijk voor gezonde cellen Bestaande lichaamscellen worden door de Redox Signaal moleculen gerepareerd en/of vervangen door nieuwe lichaamscellen. Ze spelen een hoofdrol in de vitale celfuncties en bieden bovendien veel ondersteuning aan ons immuumsysteem.

Naarmate we ouder worden (vanaf 12 jaar!) maakt ons lichaam steeds minder Redox Signaal moleculen aan. Dit heeft als gevolg dat antioxidanten in ons lichaam steeds minder goed de vrije radicalen in ons lichaam kunnen neutraliseren. Antioxidanten zijn vitale stoffen voor het lichaam. Vrije radicalen zijn zeer agressieve stoffen die enerzijds onvermijdelijk ontstaan in ons lichaam als gevolg van celprocessen en anderzijds ons lichaam binnendringen door verkeerde en ongezonde voeding, alcoholgebruik, zonlicht, roken, verontreinigde lucht enz. Vrije radicalen vallen gezonde lichaamscellen aan waardoor ziektes ontstaan als kanker, diabetes, dementie, Parkinson, hart- en vaatziekten, artritis, reuma, leveraandoeningen enz.

Redox Signaal moleculen zijn van levensbelang voor het functioneren van antioxidanten. Voordat antioxidanten hun neutraliserende werking kunnen doen bij de vrije radicalen moeten ze eerst worden aangezet en/of geactiveerd door de Redox Signaal moleculen.

Asea is het enige middel ter wereld dat Redox Signaal moleculen aanvult en is een 100% natuurlijke en lichaamseigen bron.
Http://www.aseavoorjou.nl

Fibromyalgie en slaapproblemen

Mijn man begon met Asea op aanraden van onze Homeopathische arts en reageerde hier erg goed op. Het leek hem zinvol dat ik het ook zou proberen omdat ik Fibromyalgie heb, dus ben ik weken geleden met Asea begonnen. In eerste instantie merkte ik weinig, totdat de voorraad op was en ik niks meer kon nemen. Ik merkte gelijk dat ik veel slechter sliep en dat ik me aanmerkelijk minder goed voelde zonder Asea.  Door het gebruik merk ik de volgende verschillen :
De pijn in mijn knieën is bijna verdwenen.
Ik ben niet verschrikkelijk moe bij het opstaan.
Ik heb veel meer energie.
Ik voel me veel fitter en kan weer hele stukken wandelen in een behoorlijk tempo
Ik slaap veel beter.
Ik ben zo enthousiast dat ik het mensen met dezelfde klachten ASEA van harte kan aanbevelen !

Boukje Velthuis

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaanop deze site, accepted u het gebruik van cookies