Asea en werking

Ons lichaam is opgebouwd uit cellen, triljarden cellen. Een goede gezondheid begint bij de cellen. Een gezond hart vereist gezonde hartcellen, gezonde longen vereisen gezonde longcellen, gezonde darmen vereisen …….. enzenz.

Beschadiging van lichaamscellen is iets wat dagelijks voorkomt: door stress, door intensief sporten, door blootstelling aan de zon, door roken en luchtverontreiniging, door ongezond eten, door alcoholgebruik en door nog vele andere zaken.

Alle lichaamscellen zijn in principe zeer kleine machientjes die zelf middelen aanmaken om zich te herstellen. Dit is een constant proces in ons lichaam. De middelen die onze lichaamscellen herstellen worden Redox Signaal moleculen genoemd. Deze moleculen zijn absoluut noodzakelijk voor gezonde cellen Bestaande lichaamscellen worden door de Redox Signaal moleculen gerepareerd en/of vervangen door nieuwe lichaamscellen. Ze spelen een hoofdrol in de vitale celfuncties en bieden bovendien veel ondersteuning aan ons immuumsysteem.

Naarmate we ouder worden (vanaf 12 jaar!) maakt ons lichaam steeds minder Redox Signaal moleculen aan. Dit heeft als gevolg dat antioxidanten in ons lichaam steeds minder goed de vrije radicalen in ons lichaam kunnen neutraliseren. Antioxidanten zijn vitale stoffen voor het lichaam. Vrije radicalen zijn zeer agressieve stoffen die enerzijds onvermijdelijk ontstaan in ons lichaam als gevolg van celprocessen en anderzijds ons lichaam binnendringen door verkeerde en ongezonde voeding, alcoholgebruik, zonlicht, roken, verontreinigde lucht enz. Vrije radicalen vallen gezonde lichaamscellen aan waardoor ziektes ontstaan als kanker, diabetes, dementie, Parkinson, hart- en vaatziekten, artritis, reuma, leveraandoeningen enz.

Redox Signaal moleculen zijn van levensbelang voor het functioneren van antioxidanten. Voordat antioxidanten hun neutraliserende werking kunnen doen bij de vrije radicalen moeten ze eerst worden aangezet en/of geactiveerd door de Redox Signaal moleculen.

Asea is het enige middel ter wereld dat Redox Signaal moleculen aanvult en is een 100% natuurlijke en lichaamseigen bron.
Http://www.aseavoorjou.nl

Joggen en (duurloop)

Ik heb ongeveer 3 weken geleden het product ASEA leren kennen. Jullie uitleg heeft mij overtuigd en ik ben dan ook onmiddellijk begonnen dagelijks dit product te drinken.
Ik ben eerlijk en moet zeggen dat de resultaten verbluffend zijn.

Waar ik vroeger erg slecht sliep met veel wakker worden en slecht de slaap vatten en ‘s ochtends moe opstaan merk ik nu dat ik terug de hele nacht door slaap en in de ochtend fris kan opstaan.

Verder probeer ik, om gezondheidsredenen, reeds meer dan een jaar regelmatig (3X per week) een half uur te joggen. Maar dit viel mij erg moeilijk. Een half uur was al lang en ik kon de groep moeilijk volgen. Ook hier is een flinke verbetering merkbaar. Ik loop ondertussen moeiteloos een uur aan één stuk en loop vooraan in de groep.

Ik ben overtuigd. ASEA heeft mijn leven veranderd en ik heb mij dan ook voorgenomen dit product verder te gebruiken om mij voor te bereiden op de 10 miles van Antwerpen volgend jaar. Een doel dat mij een maand geleden nog absurd leek wordt nu werkelijkheid.

Ik dank jullie dan ook om mij dit fantastische product te hebben voorgesteld en zal er alles aan doen om dit met vele andere mensen te delen.

Manfred Bogaert

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaanop deze site, accepted u het gebruik van cookies